Implantat

Hvad er et implantat?

Et implantat kan betegnes som en kunstig tandrod lavet i titanium. Når vi laver et implantat, vil knoglen vokse ind i implantatet, og der vil derefter kunne sættes en krone på implantatet, som vil fungere som en fuldgod erstatning for din naturlige tand.

Implantatet kan derfor beskrives som et stoleben, der holder fast på kronen. Resultatet er meget holdbart, og efter fem år vil 98-99% af alle implantater stadig være fuldt funktionelle. Derfor er det den perfekte løsning, når du mangler en tand.

Implantatet er ligeledes med til at holde din kæbeknogle stærk, eftersom den naturligt vil miste styrke, efter du har mistet din naturlige tand.

Hvorfor er et implantat en god løsning?

Et implantat er en god løsning, når du har mistet en tand. Det er der flere grunde til.

Et implantat bliver indopereret i knoglen, og det betyder, at tabet af knoglens styrke formindskes. Det giver dig mulighed for, at du bevarer et naturligt udseende. Denne fordel har proteser f.eks. ikke.

Dertil kan der ikke opstå huller i implantater, hvilket giver dig en stor tryghed.

Desuden er det en fordel, at næsten alle patienter kan få et implantat. Kun i tilfælde af sjælden sygdom vil en implantatløsning ikke være en mulighed.

En smertefri behandling

Vi bedøver dig, når du skal have lavet dit implantat, og behandlingen vil være smertefri. Du kan derfor vide dig sikker på, at det ikke er pinefuldt at få isat et implantat, og det kan måske dulme din nervøsitet, hvis du lider af tandlægeskræk. Er du alligevel ikke tryg, er du velkommen til at kontakte os.

Scroll to Top